zaterdag 28 april 2012

2 Layouts met SFkit april 2012

Vandaag is het als het goed is de Scrapfever scrapkit van april 2012 bij de abbonees binnen komen vallen dus ik kan jullie 1 van de layouts laten zien waar jullie hier een sneakje van zien.


Foto is gemaakt in Gent verleden jaar oktober. We waren in een zeepwinkel en daar hadden ze ook zeep op een stokje om voor te ruiken. Lijkt net een ijsje. R. had toen deze foto genomen en ik vond hem zelf goed bij het papier passen.

Voor wie het leuk vind. De layout is als volgt gemaakt:
Pak de kraft cardstock en stempel daar met een stempel en gesso een achtergrond op. Het beste is een foam stempel te kiezen, echter kan het ook met een clearstempel, was deze dan wel meteen af met lauw water. Laat daarna of de gesso opdrogen of droog het met een heattool.

Knip daarna van 3 verschillende vellen een strook van 7x17 cm, knip uit ieder een driehoek uit zodat je een banner krijgt. Beinkt daarna de randen en ook 2 van de3 driehoekjes. Disstres het kraftvel en bewerkt daarna de randen met inkt of verf. Daarna plak je de stroken papier op het vel, plak je de driehoekjes in derechterbovenhoek. Daarna plak je de foto op, plaats je de titel en voeg je de bloemen plus steentjes toe. In de linker bovenhoek en recht onderin maak je doormiddel van liquid applique een dikke bruine streep. Deze kan je op laten drogen of doormiddel van opwarmen met de heattool een puffyeffect krijgen.

Als laatste heb ik nog extra journaling toegevoegd onder de foto.

Gebruik gemaakt van
Kit: Bo Bunny 'Serenity', gesso...
Overige: Prima E-line flowers, Prima clearstempel, versafine inkt 'Vintage sepia' , bruine verf, thickers, hotfixsteentjes, liquid applique bruin, distresser

 

Gisteren heb ik nog een layout met de kit gemaakt. Tevens was deze layout ook voor het doorgeefspel van de Scrapotheek. Mooi 2 vliegen in 1 klap.
Gebruik gemaakt van
Uit de kit: Bo Bunny Serenity papier, Houten ornament, maya road kalender oktober..

Eigen voorraad: Kraft cardstock, glittermist, Versafine 'Vintage sepia',Sew Easy garen, Prima letters & American craft thickers, houten sterretjes, EK succes pons


Ook deze foto is gemaakt in Gent. Het was ons eerste weekend weg. 1,5 dag zijn we in Gent geweest en 1,5 dag in Antwerpen waar we naar het concert van Lenny Kravitz zijn geweest. Een gezellig geslaagd weekend was het.

Voor wie het bij deze layout leuk vind, hier de beschrijving:
knip 3 stroken papier. 1 van 22,5x14, 1 van 22x10 en 1 van 5,5x30,5.. bij de strook van 30,5x5,5 pons je van de lange kanten, de strook van 22,5x14 heb ik op 6 cm stuk geknipt zodat je deze vel 2 zijdig kan gebruiken. Beinkt alle papiertjes. Pak het houten ornament en spuit deze in met glittermist en droog deze met de heattool.

Plak daarna de stroken op het kraft cardstok. Prik door middel van een prikpen om 2 cm gaatjes voor de korset steken en borduur deze. Plak de foto op. Knip uit een van de vellen een aantal bloesom bloemetjes. Plak deze onder het kalendertje en voeg ook het houten ornament toe op de lo. Daarna maak je door middel van de prima letters en american craft tihickers de titel. Als laatste inkt je de randen van het kraft cardstock en voeg je de sterretjes toe...

Fijn weekend nog allemaal!

2 opmerkingen:

Brenda zei

Allebei heel erg mooi!!

Lean zei

Hoi gave lootjes heb je gemaakt.
groetjes,Lean