woensdag 2 januari 2013

Mijn top10 favoriete scrapcreaties


2 januari. Het nieuwe jaar is alweer 2 dagen oud. Ik wil iedereen een fijn nieuw jaar wensen met een goede gezondheid, veel geluk en mooie dromen. Voor mij is het nieuwe jaar wat ziekig begonnen helaas. 

Op verschillende blogs ben ik het alweer tegen gekomen, en ook ik heb 2 jaar geleden er aan mee gedaan. Mijn favoriete scrapsels van 2012. Dit jaar vooral bezig geweest met Project Life en kaartjes. Daarbij wel af en toe een layout en heb ik ook een mini album gemaakt en een workshop gevolgt. Hier mijn top 10 in willekeurige volgorde!

1. Mijn canvas die ik heb gemaakt bij een workshop van Scrapdeligt

2. Eerste kerstkaartjes van dit jaar


3.  Trouwfoto van mijn opa en oma


4. Een van mijn favoriete project life layouts.

5. Mini album van een weekendje Middelburg


6. Layout van Ravi en mij toen wij verleden jaar uitwaaide op Terschelling

7. Nog een kerstkaartje, gemaakt voor DDCC


8. Een layout die ik nu blijkt helemaal niet heb laten zien.
Gemaakt met de laatste Scrapfever kit.

9. Layout van Stevie, dik ingepakt tussen de dekens...

10. En als laatste een vintage kaartje...


Vandaag mijzelf aan het opsluiten in mijn scrapkamer. Ik wil namelijk nog even een flinke inhaal slag maken op Project Life (in ieder geval de laatste weken van het oude jaar) en ook mijn December Daily ligt er nog. Ook in 2013 ga ik door met Project Life! Ik hoop namelijk dat het een mooi en bijzonder jaar word waar dromen gaan uitkomen. Daarbij is Project Life een mooie uitwerking om dit te delen voor ook later...

Tot snel allemaal dit nieuwe jaar!

3 opmerkingen:

Peet zei

Mooi overzichtje! Ik ga ook nog even een laatste inhaalslag maken met PL 2012. Zou toch leuk zijn om dat voor het eind van januari klaar te hebben. ;-) Een mooi (scrap) jaar toegewenst!

Rosalien Zwackhalen zei

Wat een super creaties. Ik vindt vooral het canvas heel erg mooi. heel mooi papier ook die je daarvoor gebruikt hebt.

Groetjes Rosalien

anja curvers zei

Ook al zo'n mooi overzicht gaaf hoor en knap dat je je PL hebt volgehouden en er ook weer mee doorgaat ban zeer benieuwd. Enne beterschap en nog de beste wensen voor 2013.