donderdag 24 januari 2013

Project Life 2013 - Week 1

Zoo.. eindelijk een beetje weer om week 1 op de foto te kunnen zetten. Ook dit jaar ag ik evrder met Project Life en heb ik week 1 klaar en week 2 bijna.Van het oude jaar lukte het mij week ervoor te maken de week erna, echter moeten nu de laatste 2 weken nog. Ik had voor week van sinterklaas Simple Stories gebruikt die ik ook voor mijn December Daily gebruikte maar daar liep ik wat in vast omdat het dan toch hetzelfde word. Dus daar ben ik nog een oplossing voor aan het zoeken wat dan en heb ook wel veel foto's. Ach ja komt wel goed!

In ieder geval wel aan de slag gegaan dus met 2013 en hierbij week 1 van het nieuwe jaar. De week dat ik vanaf 1 januari ziek was en vriendje later ook. Dus een rustige week met veel series, bank hangen of bed en gezond eten.
Voor deze week Papier en wat stickers van Sn@p van simple stories gebruikt en verder printables van In a Creative Bubble.

Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer...

2 opmerkingen:

Petra || 18elf.nl zei

Leuk, leuk! Ik ben ook vast doorgegaan met 2013 terwijl 2012 nog niet af is hoor. Misschien maak ik het zelfs niet meer af, juist om mijn jaar zo waarheidsgetrouw mogelijk in beeld te brengen, dat ik die laatste weken gewoon geen tijd meer had....

Jouw eerste werkje is weer mooi geworden! Leuke lijn, dat Sn@p! :-)

Gwendolyn zei

Superleuk geworden! En leuk die Sn@p lijn, ik ga misschien ook nog wel andere hoezen kopen!