zondag 28 oktober 2012

Project Life - Week 41

Na vele malen proberen deze week mooi op de foto te zetten moeten we het maar doen met deze. Want eerlijk gezegd zijn ze nog steeds niet mooi, maar laat ongeveer wel zien hoe de week eruit ziet toch? Ben toch weleens benieuwd hoe andere het toch doen....


Week 41 stond in het teken van een huis bezichtigen, wandelen op de hei en daar een heleboel paddenstoelen fotograferen en etentje van mijn opa en om die 61 jaar getrouwd waren. 

Linkerpagina


Op zoek naar een huis voor de toekomst...


RechterpaginaVia instagram doe ik mee met Fatmumslim's photo a day. Elke dag in de maand maak je dan een foto van een bepaald onderwerp. Zie hier voor meer informatie.Ook in eerdere weken heb hier van foto's gebruikt. is vooral erg handig als je net die week geen genoeg foto's hebt om genoeg invulling te geven. En je word er erg creatief van hihi. Hier Photo a day kaartje van deze week....Een echt herfstplaatje en een familie quote kaartje uit de simple stories Harvest Lane collectie.En kaartje met tekst van het etentje met opa en oma en familie omdat zij 61 jaar getrouwd waren. Wat een mijlpaal he!!Week 42 is ook bijna af, hoop ik vanavond de laatste hand aan te leggen en dan kan ik vanaf morgen weer verder met week 43. Hopelijk lukt zo voor deze weken in ieder geval tot eind van het jaar. En tussendoor de andere weken.

Fijne zondagavond nog allemaal!

2 opmerkingen:

Kimmie zei

Hoi Tamara

Ik vind je Project-Life er super uitzien.
Ik doe het zelf ook, heb het eerste halfjaar gescrapt met papier en alleen de teksten digitaal gemaakt,maar vanaf het 2e deel alles digitaal gemaakt en dan afgedrukt.
Ik herken je probleem wel met de foto's en het zelf afdrukken, krijg ze zelf dan ook niet perfect, maar goed, we maken er het beste van!
Ik lig nu weer achter maand september en augustus, maar eerlijk gezegd ben ik blij als het jaar voorbij is. Dan stop ik er ook mee.

XXX Kim

Lean de Ruiter zei

Gaaf weer Tamara ziet er weer super uit ..veel werk ook!
groetjes,Lean