dinsdag 27 november 2012

Verschillende kerstkaarten

Afgelopen weekend was er op het Scrapotheek forum een kerstkaarten weekend. Zaterdag en zondag werden er opdrachten op het forum geplaatst waar je aan mee kon doen. Ik heb met een aantal opdrachten mee gedaan, maar ook nog 2 extra eigen kaartjes gemaakt. Zo vul ik aardig mijn kerstkaarten stapel en ben ik denk ik eens eerder klaar dan een week voor kerst met nog wat stress erbij.

Eerste kaartje die ik heb gemaakt was doormiddel van een sketch..


Zelf eerlijk gezegd niet helemaal tevreden, maar was het eerste kaartje van de dag zullen we maar zeggen ^_^. Tweede kaartje is doormiddel van een lift van een gewoon scrapkaartje en ik heb hier de paperpad van Simple Stories voor gebruikt met traditionele kerstkleuren.


Ook heb ik met deze paperpad nog 2 eigen kaartjes gemaakt, met een beetje behulp van PinterestOpdracht van Inge zaterdag was een monochroom kaartje maken, oftewel met 1 soort kleur. Ik heb gekozen om bruin tinten te gebruiken die je vooral kan vinden in de Lost & found christmas serie van MME van verleden jaar....


En als laatste heb ik zondag mee gedaan aan een Blinde scrapkaartje, gegeven door Irene. Irene gaf aan dat je een grote kerstster moest gebruiken, die had ik helaas niet dus ik heb gekozen voor 3 kleintjes van Maya Road en deze heb ik bewerkt met embossing poeder. Ook heb ik inplaats van de tekst op strookjes te stempelen, de tekst gelijk op de kaart gestempeld. Hier mijn uitwerking (die nog geeneens erg uitweek van de kaartjes van de andere meiden)


Zo dat was een erg leuk, creatief en productief scrapweekendje. Dat mag vaker!Fijne week voor nu allemaal. Donderdag weer een nieuw blogje, dus kom dan gezellig terug!

3 opmerkingen:

Margot zei

je kaartjes zijn superleuk Tamara!

Monique zei

Wat een leuke kaartjes heb je allemaal gemaakt Tamara.
Super hoor.

Petra zei

Gaaf! Krijg zelf ook helemaal zin en inspiratie om ook weer aan de knutsel te gaan.