zaterdag 11 augustus 2012

Project Life - Week 11 & 12

Ik vraag me geregeld weleens af waarom ik nou toch begonnen ben aan Project Life. Want tja, ik ken mezelf, met zulke projecten ben ik vaak niet een van de trouwste. Maar weet je wat er nou zo leuk is. De dagelijkse momentjes die je op de foto zet, die je ook nog eens scrapt door Project Life en daarbij je een (mooi) boek krijgt met een jaar lang momenten hebt verzameld van elke week die je dierbaar zijn, leuke en minder leuke dingen, wensen en gedachtens, concerten en hobby's, vrienden en familie... Het heeft gewoon iets, en daardoor, hoeveel ik ook achterloop, geef ik er niet de brui aan en ga ik gewoon door!!

In dit berichtje laat ik weer een aantal weekjes zien. Ik heb nu tot +/- week 19. Soms heb ik stiekem een weekje overgeslagen waar ik nog niet helemaal weet hoe en wat. Maar doordat je met een week weer bezig bent krijg je ook weer ideeën voor een andere week en kan je soms ook alledaagse dingen weer verwerken.

Week 11
Week 11 was een week van leren voor mijn klimexamens en deze ook uitvoeren en halen. Week dat opa in het ziekenhuis lag. Week dat we een paar heerlijke dagen mooi weer hadden en ik hier oa op het balkon van heb genoten met een grote fles Jillz en lekkere hapjes en een boek. En de week dat ik voor de 3e keer pech had met mijn fiets....

De linker en rechter pagina...



Foto's van mijn klimexamen, gemaakt door vriendje....




En nog een aantal detail foto kaartjes....


 




Week 12
Week 12 stond in het teken van nachtdiensten, grote schoonmaak, niet al te goed kunnen slapen door het warme weer en daardoor gaan scrappen op het balkon. een rustig weekend met daarbij een aantal mooie foto's.



Een aantal foto's die ik deze week heb gebruikt.....





En detail foto van de week kaart....


Voor beide weken het papier van Simple Stories Fabulous gebruikt. Lekker vrolijke kleurrijke lijn en voor Simple stories is erg makkelijk te gebruiken in Project life....

Dit was het weer voor vandaag. Ik heb nog een aantal weken op de foto staan dus deze laat ik aankomende week weer zien.
Fijn weekend allemaal!!

3 opmerkingen:

Tamara zei

Mooie pagina's Tamara. Mooi papier is dat he!! Maarre....straks haal ik je nog in ;)
Ik vind het mooi wat je schrijft over de reden waarom je project life doet. Ik voel dat precies zo. Je kijkt toch anders op zo'n jaar terug als je het per week vast legt
Nou meid, succes met de inhaalslag en een fijn weekend
xx Tamara

Marianne zei

Hallo Tamara, wat leuk om te zien dat er ook in Nederland mensen zijn die Project Life doen. Ik heb spullen gekocht om in januari te gaan beginnen. Ik heb ook nog Smashbooks die ik wil gebruiken. De komende maanden wil ik in elk geval voorbereidingen treffen om het nieuwe jaar goed te beginnen. Ik blijf in elk geval kijken wat jij er mee doet.

Marianne

Peet zei

Wat goed dat je doorzet! Ik loop ook mega achter, maar ik hoop ook ergens voor 31 december de boel in te halen. Zo'n album vol herinneringen lijkt me te leuk! :-)