zondag 22 januari 2012

Project life - Week 1

Veel mensen in scrapland zijn overstag gegaan, en ik ben er 1 van: project Life. Elke week maak je een overzicht met jou week. Dit kan doormiddel van allerlei manieren. Ikzelf heb voor de standaard manier gekozen met de hoezen van We r memory keepers waarbij alle hoezen al in vakken zijn verdeeld. Eerlijk gezegd ben ik wel een beetje huiverig voor mezelf of ik het allemaal ga volhouden 52 weken lang, maar ik ga het gewoon proberen!!

Mijn eerste week heb ik begin deze week af gemaakt. Duurde wat langer omdat ik 2 weken door elkaar aan het maken was. Maar nu kan ik de eerste week laten zien. (Week 2 komt er ook snel aan, moet nog 1 vakje vullen met een leuke quote...)



De linkerkant....


De rechterkant...


Voor de eerste twee weken heb ik gebruik gemaakt van Simple Stories 'Year O Graphy'. Een lijn die al helemaal gebaseerd is op Project life en heerlijke kleurtjes heeft om te gebruiken. Basis word verder vooral veel Kraft papier, past vaak al bij veel soorten papier.

Op het scrapotheek forum word er elke dag een challenge gegeven, die je oa kan gebruiken voor je PJ. 1 daar van is op zondag Choices. Er worden dan 2 woorden gegeven waar je uit moet kiezen. Eerste week was dat bijvoorbeeld thee of koffie. Deze heb ik ook verwerkt in mijn PJ op de volgende manier.


De eerste week van het jaar was verder een roerige week, ook wel te zien aan mijn teksten op de bladzijdes. 1 der van was dat we een crematie hadden en deze moest ook zeker verwerkt worden...


En het weer is heel anders dan verleden jaar en door een voorbeeld van Yvon heb ik winterse foto's verwerkt in de eerste week. Weer van nu is dan minder leuk vind ik zelf!!


Dat was het dan, week 1 van mijn PJ. Wat ik dus al eerder vermeldde, week 2 is ook al zo goed als klaar dus die ga ik jullie aankomende week zeker laten zien.

Voor nu een fijne zondag en tot snel!!

8 opmerkingen:

Monique zei

Dat ziet er mooi uit en heel goed dat je ook de minder leuke dingen van het leven scrapt, want dat is het leven. Sterkte ermee

Petra zei

Mooi gedaan. Sterk om ook de moeilijke dingen erin te verwerken.

NicoleJ zei

mooie pagina's en wat heb je de moeilijke momenten van die week goed verwerkt zeg!

Gwendolyn zei

Dat heb je mooi gedaan zeg!

Liefs Gwendolyn

Maryke zei

Super mooi geworden!
Heel veel sterkte met de moeilijke dingen!

Inge zei

Ziet er super leuk en mooi uit!
Wat grappig dat ik jou theesoort erin evrwerkt zie, die foto heb ik ook klaar liggen om erin te verwerken, alleen een andere soort...

Groetjes Inge

Brendaxx zei

Mooi gedaan, ook knap dat je ook de minder leuke dingen er in verwerkt.

Miranda zei

Ziet er super uit!!!
Fijn weekend!!