dinsdag 6 augustus 2013

Weer aan het scrappen!

Het is hier allemaal wat stil gevallen. Sinds mei, paar weken nadat ik wist dat ik zwanger was, kwam ik eigenlijk niet meer echt aan scrappen toe. Project Life staat stil, volgens mij heb ik tussendoor nog een layout gemaakt maar van kaartjes kwam al helemaal niks meer. Ik hoop dat er nog wel bezoekers zijn eigenlijk. 

Sinds 2 weekjes maak ik weer af en toe een kaartje. De verjaardagen van de verjaardaglijst van Scrapangels gaat door en hiervoor moest ik weer echt even aan de slag. En dit ging eigenlijk goed en smaakt vooral naar meer. In totaal heb ik de afgelopen weken 4 kaartjes gemaakt. Hieronder kan je het resultaat zien...

Eerste twee kaartjes had ik op laatste moment gemaakt dus kon ik niet mooi op de foto zetten. Hier dan ook alleen een resultaat foto.De andere 2 heb ik afgelopen week gemaakt en nu door het zonnige warme weer maakte ik ze weer buiten. Nu staan er in ieder geval nog 2 kaartjes op de planning en ben ik vandaag weer een beetje aan de slag gegaan met Project Life. Ik loop meer dan 15 weken achter dus ik pak alles nu anders aan dan ik gewend ben, Dit maakt niet uit, want zo kan ik alles delen wat ik wil delen. Natuurlijk zijn dat onder andere weetjes van de zwangerschap, echo's en buikfoto's. Ik hoop snel wat te kunnen laten zien.

Tot snel allemaal!

2 opmerkingen:

Marjolein zei

Super leuke kaartjes Tam!


xoxo
Marjolein

Petra zei

Die zijn echt leuk geworden! En ja, ik lees je blog nog hoor :-D Rustig aan, zwangerschap heeft tijd en energie nodig.