zaterdag 1 december 2012

Voorkant December Daily

De laatste maand van dit jaar is alweer aangebroken, December. December de maand van gezelligheid, drukte, verschillende feestdagen en mijn verjaardag. 2 jaar geleden had ik alleen foto's gemaakt, verleden jaar was ik wel een soort van begonnen maar dit jaar wil ik weer een poging wagen. Waar ik het over heb? Een december daily. Een dagboek over de maand december.

Ik doe natuurlijk al aan project life, en had eerst het idee mijn december daily te verwerken in de weken. Echter had ik ook een leuk idee voor een albumpje die ook niet al teveel moeite gaat kosten als ik niet al te moeilijk denk. Dus ik heb toch maar de lijn van Simple stories 'Handmade Holiday' aangeschraft en vandaag aan de gang gegaan. Ik kan nu in ieder geval alvast de voorkant laten zien. De inleiding en eerste dag is ook al af, maar ik kreeg die in schemer niet meer mooi op de foto.Buitenkant is gemaakt van stukken karton, daarbij american craft thickers gebruikt en stickers van de simple stories Handmade Holiday lijn. Voormaat is 10x15. Ik wil vooral proberen hele foto's te gaan bewerken, enige is dus vooral papier en tekst. Tekst ga ik printen en maak ik eerst in word.

Tot snel met de eerste bladzijdes!
Fijn weekend nog allemaal

6 opmerkingen:

Sanne zei

Tamara, leuk dat je op mijn blog was. Ben meteen ook even bij jou gaan kijken. Wat maak je leuke dingen. Ik ben meteen volger geworden. Kan ik zien wat je nog meer voor leuks gaat maken.

Liefs Sanne

Petra zei

Wat leuk! Heel veel succes met volhouden. Ik heb besloten om geen DD meer te doen. Het was mij toch te veel werk zo in die al drukke decembermaand. Ben heel benieuwd naar jouw uitwerking van dit jaar. Het idee klinkt in elk geval creatief!

Kitty zei

Ik ben aan een DD in AJ-stijl begonnen, ben benieuwd of ik het volhoud. Ik heb nog een paar onafgemaakte jaarboekjes liggen... Ik wens ons succes, hahaha!

Frences zei

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog over mijn decoratieve hoesjes voor kerstwindlichtjes. Ik heb ze gemaakt door papieren zakjes te stempelen met twee kleuren Eline's Huis kerststempels. Dan een potje erin en papier omkrullen. Mooi touwtje erom en wat kerstdecoratie eraan en dat is het.
Ik verkoop ze ook wel: http://www.handmadeby.nl/ixxocart/products/Twee_decoratieve_hoesjes_voor_kerstwindlichtjes-315-10-V27.html

Maar zie dat je mooie dingen maakt en erg creatief bent, gaat vast lukken ;)

Succes ermee!

Groetjes Frences

Gerdine zei

Ik kwam via pinterest op je blog! Leuke kaartjes maak je, helemaal mijn stijl! Vooral die kesrtboompjes een paar postjes geleden. Die staan ook hoog op mijn 'to-do-list'.

Gerdine zei

Ik kwam via pinterest op je blog! Leuke kaartjes maak je, helemaal mijn stijl! Vooral die kesrtboompjes een paar postjes geleden. Die staan ook hoog op mijn 'to-do-list'.