dinsdag 20 september 2011

Mijn laatste layouts

Vind het er erg leeg uitzien en eigenlijk ben ik nog steeds erg blij met mijn laatste layouts dus ik denk: plaats ze hier nogmaals. Deze layouts zijn gemaakt met de Scrapfever Scrapkit van afgelopen juli. In de scrapkit zat het papier van Basic Grey 'Out of Print' en daarbij houten emblissements, knoopjes, swirl, bloemen en nog veel meer..

Als eerste heb ik All Night Long gemaakt. Foto is van een avondje stappen een tijd geleden. Deze foto was helemaal niet de bedoeling maar is wel erg leuk uitgepakt. Met het papier samen is het weer een feestje, maar nu om naar te kijken..

Gebruik gemaakt van:
Kit: Dessignpapier Basic Grey 'Out of Print', Kraft cardstock, Bloemen
Winkel: brads, Sew Easy stitch Piecer, Cat's eye chalk Orchid Pastel
Overige: DMC garen, thickers, Glittermist


Tweede layout is er van Marco Borsato met de toepasselijke titel van zijn laatste cd: 'Dromen, durven, delen'. Foto die is gebruik is een folder die je kreeg uitgedeeld bij de concerten afgelopen jaar. Samen met het nummer 'Droom, Durf, Doe en deel met iedereen' is het een erg mooi motto die ik zeker probeer na te leven.

Gebruik gemaakt van:
Kit: Dessignpapier Basic Grey 'Out of Print', Groen cardstock, knopen
Winkel: Versafine Onyx Black, Cat's eye pigment black
Overige: 3 soorten thickers, stempel


En mijn laatste layout die ik met de kit had gemaakt was 'Wij (hartje) Pinkpop. Een foto van Pinkpop, samen met 2 vrienden. Pinkpop staat natuurlijk in het teken van Roze, dus ik heb er dan ook veel roze op proberen te verwerken. Volgens mij is dat ook zeker gelukt...

Gebruik gemaakt van:
Kit: Dessignpapier Basic Grey 'Out of Print', Kraft cardstock, Houten
Embellishments, deel van prima-swirl
Winkel: brads, Cat's eye chalk Orchid Pastel, E-line flowers,
Ranger Utee
Embossing Clear Extra Dik, OA Mini Market stickers
Overige: Verschillende soorten swirls, thickers, maya road hart, verf


Aankomende donderdag is het weer challenge tijd en daarvoor afgelopen dagen weer lekker voor aan de scrap geweest. Hou dus vooral mijn blog in de gaten :)

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog..

Geen opmerkingen: