zondag 27 januari 2013

Recept: Eimuffins

Vanaf vandaag maar ook eens wat lekkere recepten hier op mijn blog delen. Ik wil waarschijnlijk binnenkort weer een schrijf en foto blog openen maar tot die tijd plaats ik in ieder geval lekkere recepten hier. 

Vandaag een lekkere luie zondag waarbij wij vanmiddag pas ontbeten. Ik had weer eens zin iets anders dan anders en vandaag heb ik dan ook eimuffins gemaakt. Heel makkelijk en erg lekker bleek later!

Benodigheden:
5 eieren
6 of 12 plakjes bacon/spek naar keuze
Kaas
Groente naar keuze, vandaag had ik tomaat en champignons
Muffin/cupcakes bakvorm

Warm de oven voor op 180 graden. Vandaag had ik bacon in huis en deze was erg dun gesneden dus heb ik 2 plakjes op elkaar gelegd. Deze doormidden gesneden en zo de vormpjes rondom bekleed.


Daarna 5 eieren in een schaaltje gedaan en door elkaar geklopt met wat peper, klein beetje zout en kaas... De eerste 4 vormpjes heb ik hiermee gevuld. Bij de overgebleven ei heb ik tomaat en gebakken champignons toegevoegd en met dit mengsel de laatste 2 vormpjes gevuld.


Daarna plaats je de bakblik in de oven en zet je deze op 30 minuten. Daarna heb je een heerlijk ruikend resultaat die ook nog erg lekker smaakt!Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd en maak je deze ook een keer. Ik hoor dan natuurlijk ook graag wat jullie ervan vinden of welke combinatie jullie hebben gemaakt!

Fijne zondag avond nog allemaal!

zaterdag 26 januari 2013

Project Life 2013 - Week 2

Deze week wat slechtere foto's want sneeuwt weer buiten en ik word
een beetje gek van mijzelf steeds de perfecte foto te moeten
maken waardoor ik soms een uur bezig ben met ze goed op foto te
krijgen en bewerken. Iets teveel van het goede dus want dat
kan ik beter besteden ^_^

Week 2 waren wij beide weer aan het werk. ik begon de week met nachtdiensten en was daarna 4 dagen vrij die ik rustig heb besteed. Vriendje had wat wisselende diensten. Verder zijn wij naar de Hobbit geweest met een vriend. Ik heb deze week vooral foto's gemaakt met mijn telefoon dus ik heb een reminder toegevoegd weer meer mijn
camera's te pakken...

 En deze week 2 detail foto's van 2 kaartjes die ik zelf leuk vind geworden met wat knippen en plakken...Fijn weekend allemaal

donderdag 24 januari 2013

Project Life 2013 - Week 1

Zoo.. eindelijk een beetje weer om week 1 op de foto te kunnen zetten. Ook dit jaar ag ik evrder met Project Life en heb ik week 1 klaar en week 2 bijna.Van het oude jaar lukte het mij week ervoor te maken de week erna, echter moeten nu de laatste 2 weken nog. Ik had voor week van sinterklaas Simple Stories gebruikt die ik ook voor mijn December Daily gebruikte maar daar liep ik wat in vast omdat het dan toch hetzelfde word. Dus daar ben ik nog een oplossing voor aan het zoeken wat dan en heb ook wel veel foto's. Ach ja komt wel goed!

In ieder geval wel aan de slag gegaan dus met 2013 en hierbij week 1 van het nieuwe jaar. De week dat ik vanaf 1 januari ziek was en vriendje later ook. Dus een rustige week met veel series, bank hangen of bed en gezond eten.
Voor deze week Papier en wat stickers van Sn@p van simple stories gebruikt en verder printables van In a Creative Bubble.

Bedankt voor jullie bezoek en tot de volgende keer...

maandag 21 januari 2013

Card '35 yrs Loads of Love'

Eerste kaartje van 2013 voor in ieder geval op mijn blog is een feit. Gisteren, zondag 21 januari waren mijn ouders 35 jaar getrouwd. Zaterdag zijn wij hiervoor uiteten geweest en hebben zus en ik een bon gegeven voor een weekendje weg. Wel met voorwaarde dat ze hem dit jaar ook echt gebruiken want ze hebben er nog 1 liggen en een musicalbon. Ze hebben wel al plannen dus wie weet gaat het dit jaar dan ook gebeuren..

Hier in ieder geval het kaartje die ik voor ze heb gemaakt. Stempel 'Loads of Love' is van een stempelvel van Simon Say Stamps die ik afgelopen week binnen heb gekregen. Ik koop daar steeds sneller wat want ze hebben veel leuke exclusieve stempels die ook mooi te gebruiken zijn voor Project Life.


Zoals jullie weten is het weer de laatste dagen niet denderend dus kaartje is wat donker en onscherp. 
Fijne week allemaal en bedankt voor jullie bezoek!

maandag 14 januari 2013

Gedag gezegd..

bij DDCC. Vanaf het begin heb ik meegedaan met de uitdagingingen maar ik merkte steeds minder tijd te hebben of er tegen aan te hikken een kaartje te maken. Eerste instantie wou ik het nog een kans geven maar ik merkte dat ik de motivatie niet meer kon vinden. Helaas dus niet de 200ste challenge mee kunnen maken maar het zij zo. Heb het leuk gevonden en nu gewoon weer eigen kaartjes maken zonder speciale opdracht. Hier nog wat kaartjes die ik in de loop der tijd had gemaakt....

 Ook zoals mogelijk al vele wisten is Scrapfever ook gesloten. Heel jammer maar Chantal heeft een nieuwe werkuitdaging gevonden. Wel is het een goede vriendin van mij geworden dus ik zou haar nog steeds vaak zien, maar weinig rondom scrapgebied hihi.... Zo komt aan alle DT's een einde, maar scrappen blijf ik natuurlijk nog!

Iedereen een fijne nieuwe week!!

woensdag 2 januari 2013

Mijn top10 favoriete scrapcreaties


2 januari. Het nieuwe jaar is alweer 2 dagen oud. Ik wil iedereen een fijn nieuw jaar wensen met een goede gezondheid, veel geluk en mooie dromen. Voor mij is het nieuwe jaar wat ziekig begonnen helaas. 

Op verschillende blogs ben ik het alweer tegen gekomen, en ook ik heb 2 jaar geleden er aan mee gedaan. Mijn favoriete scrapsels van 2012. Dit jaar vooral bezig geweest met Project Life en kaartjes. Daarbij wel af en toe een layout en heb ik ook een mini album gemaakt en een workshop gevolgt. Hier mijn top 10 in willekeurige volgorde!

1. Mijn canvas die ik heb gemaakt bij een workshop van Scrapdeligt

2. Eerste kerstkaartjes van dit jaar


3.  Trouwfoto van mijn opa en oma


4. Een van mijn favoriete project life layouts.

5. Mini album van een weekendje Middelburg


6. Layout van Ravi en mij toen wij verleden jaar uitwaaide op Terschelling

7. Nog een kerstkaartje, gemaakt voor DDCC


8. Een layout die ik nu blijkt helemaal niet heb laten zien.
Gemaakt met de laatste Scrapfever kit.

9. Layout van Stevie, dik ingepakt tussen de dekens...

10. En als laatste een vintage kaartje...


Vandaag mijzelf aan het opsluiten in mijn scrapkamer. Ik wil namelijk nog even een flinke inhaal slag maken op Project Life (in ieder geval de laatste weken van het oude jaar) en ook mijn December Daily ligt er nog. Ook in 2013 ga ik door met Project Life! Ik hoop namelijk dat het een mooi en bijzonder jaar word waar dromen gaan uitkomen. Daarbij is Project Life een mooie uitwerking om dit te delen voor ook later...

Tot snel allemaal dit nieuwe jaar!