dinsdag 11 december 2012

December Daily 4, 5, 6 en 7 december

En hier 4, 5 deel 2, 6 en 7 december. Ik volg DD bij scrapdelight via een online workshop en voor 4 december was het onderwerp lijstjes.

De datum klopt niet helemaal, moet natuurlijk 4 december zijn.
Dit dan ook al aangepast. 

5 december liet ik hier deel1 al zien van de dag zelf, tweede deel gaat over mijn herinneringen van vroeger. En een foto van de cupcakes die ik had gebakken.


6 en 7 december staan in teken van sneeuw. 6 december alleen een foto van 's morgens om 8 uur toen ik naar huis fietste vanuit mijn nachtdienst. 7 december van buiten op het balkon en het weeralarm dat was afgegeven. 
Tot snel met weer een nieuwe update!

vrijdag 7 december 2012

December Daily 1, 2, 3 & 5 dec

Goedeavond allemaal. wat een witte wereld he buiten! Of in ieder geval wel hier in H'sum. Vandaag kan ik de eerste bladzijdes laten zien van mijn december Daily. Ik heb af tot 5 december, die zelfs uit 2 delen bestaat maar het was te donker toen die af was om nog op de foto te zetten. Net zoals 4 december, want die heb ik nog iets aangepast heb.

Hier de inleiding

1 december


2 december 
(tekst na de foto nemen eraf gehaald en recht op geplakt. Soms ben ik toch echt een perfectionist hihi) Button komt uit Australie, bij Greatest View vandaan.

3 december

5 december deel 1
Sinterklaas, Bram v.d Vlught, de enige echte voor mij.

Vandaag gaat oa het weerbericht vandaag in mijn DD en wie weet nog wat witte foto's die van binnen zijn gemaakt, want gister kwam ik uit mijn nachtdienst dus mijn ritme is wat omgedraaid en was ik laat op. 

Fijn weekend allemaal!

zaterdag 1 december 2012

Voorkant December Daily

De laatste maand van dit jaar is alweer aangebroken, December. December de maand van gezelligheid, drukte, verschillende feestdagen en mijn verjaardag. 2 jaar geleden had ik alleen foto's gemaakt, verleden jaar was ik wel een soort van begonnen maar dit jaar wil ik weer een poging wagen. Waar ik het over heb? Een december daily. Een dagboek over de maand december.

Ik doe natuurlijk al aan project life, en had eerst het idee mijn december daily te verwerken in de weken. Echter had ik ook een leuk idee voor een albumpje die ook niet al teveel moeite gaat kosten als ik niet al te moeilijk denk. Dus ik heb toch maar de lijn van Simple stories 'Handmade Holiday' aangeschraft en vandaag aan de gang gegaan. Ik kan nu in ieder geval alvast de voorkant laten zien. De inleiding en eerste dag is ook al af, maar ik kreeg die in schemer niet meer mooi op de foto.Buitenkant is gemaakt van stukken karton, daarbij american craft thickers gebruikt en stickers van de simple stories Handmade Holiday lijn. Voormaat is 10x15. Ik wil vooral proberen hele foto's te gaan bewerken, enige is dus vooral papier en tekst. Tekst ga ik printen en maak ik eerst in word.

Tot snel met de eerste bladzijdes!
Fijn weekend nog allemaal