donderdag 29 november 2012

DDCC #193 Winter Wonderland

Tijd voor DDCC uitdaging 193. We komen in de buurt van alweer de 200ste, en ik ben denk ik nog de enigste vanaf het begin van de blog....

Het komt niet vaak voor, vaak moet ik nog op het laatste moment een kaartje maken. Maar deze keer had ik dit kaartje al 2 weken geleden gemaakt met een aantal andere kerstkaartjes. Deze week is de uitdaging Winter Wonderland. Onze sponsor is Meljens Designs en ik heb de digistamp Cozy Little Chickadees gebruikt. 


Doe gezellig mee en wie weet win jij.
Fijne dag nog allemaal!

dinsdag 27 november 2012

Verschillende kerstkaarten

Afgelopen weekend was er op het Scrapotheek forum een kerstkaarten weekend. Zaterdag en zondag werden er opdrachten op het forum geplaatst waar je aan mee kon doen. Ik heb met een aantal opdrachten mee gedaan, maar ook nog 2 extra eigen kaartjes gemaakt. Zo vul ik aardig mijn kerstkaarten stapel en ben ik denk ik eens eerder klaar dan een week voor kerst met nog wat stress erbij.

Eerste kaartje die ik heb gemaakt was doormiddel van een sketch..


Zelf eerlijk gezegd niet helemaal tevreden, maar was het eerste kaartje van de dag zullen we maar zeggen ^_^. Tweede kaartje is doormiddel van een lift van een gewoon scrapkaartje en ik heb hier de paperpad van Simple Stories voor gebruikt met traditionele kerstkleuren.


Ook heb ik met deze paperpad nog 2 eigen kaartjes gemaakt, met een beetje behulp van Pinterest



Opdracht van Inge zaterdag was een monochroom kaartje maken, oftewel met 1 soort kleur. Ik heb gekozen om bruin tinten te gebruiken die je vooral kan vinden in de Lost & found christmas serie van MME van verleden jaar....


En als laatste heb ik zondag mee gedaan aan een Blinde scrapkaartje, gegeven door Irene. Irene gaf aan dat je een grote kerstster moest gebruiken, die had ik helaas niet dus ik heb gekozen voor 3 kleintjes van Maya Road en deze heb ik bewerkt met embossing poeder. Ook heb ik inplaats van de tekst op strookjes te stempelen, de tekst gelijk op de kaart gestempeld. Hier mijn uitwerking (die nog geeneens erg uitweek van de kaartjes van de andere meiden)


Zo dat was een erg leuk, creatief en productief scrapweekendje. Dat mag vaker!Fijne week voor nu allemaal. Donderdag weer een nieuw blogje, dus kom dan gezellig terug!

vrijdag 23 november 2012

Project Life - Week 43 & 44

En hier week 43 en 44. Merk dat dit wel werkt de laatste weken. Al loop ik soms wel vast wat ik nu weer moet met een week of wat voor page protector en papier ik nu weer moet gebruiken met de foto's die ik heb. Maar kom er weer meer uit en alles is meer vers in het geheugen wat een stuk makkelijker werk. Moet ik ook zeggen dat het nog redelijk rustige weken zijn. 

Week 43


Week die in teken stond van samen vakantie, Chef'Special bij de Patronaat in Haarlem, papa en mama helpen met klussen, 2 concerten voor volgend jaar op de planning gezet, de laatste warme herfstdag en recept uitproberen van Pinterest. Mooie neutrale week geworden met verschillende lijnen papier.


Rechterkant ben ik vergeten op de foto te zetten helaas. Wel veel losse foto's van de kaartjes die ik heb gebruikt. Is een leuke bewerkelijke week geweest met veel ideeën. 


Tekstkaartje 'In a creative bubble' 



Favoriet van deze week en als eerste af is toch wel de verwerking van het concert van Chef'Special. Ben helemaal gek van het papier met sterren die hoort bij de lijn Midway van October Afternoon

De linkerkant. Ik heb deze week erg veel instagram foto's gebruikt of als ik een foto daar niet had geplaatst toch nog wel even bewerkt om een mooi geheel te krijgen. Vooral voor de 9e vaks protector is het erg handig om ze te gebruiken en als ik aangeef dat er een banner omheen moet bij mijn canon fotoprinter print die hem op de juiste formaat uit...


Ook heb ik een extra pageprotector bijgevoeg met een paar kleine foto's, de weekplanning en de concerten die we hebben geboekt voor volgend jaar.




Week 44



Week 44 stond vooral in het teken van helpen op de kreadoe, kijken bij een dartavondje, nog een paar dagen vakantie samen, voor mij 1 dag werken en natuurlijk duidelijk te zien: Een Halloween party

Vooral een simpele bijelkaar passende week geworden met veel foto's. Alle tekstkaartjes zijn printables van In a Creative bubble


De linkerkant met weer instagram foto's.


De rechterkant met wat detail foto's van de halloween foto's en het weekkaartje.





Dat was het weer voor deze keer. Hopelijk snel weer een mooie dag om toch nog enig sinds wat goede foto's te kunnen maken. Maar zoals ik al beschreef vorige post blijft het wel erg lastig hoor...

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot snel....

maandag 19 november 2012

Project Life - Week 39 & 42


Week 39...


Week die in het teken stond van de laatste tennis les van het seizoen niet door ging, mijn pc weer is gemaakt, waarbij ik ziek werd en daardoor tijd had om te lezen maar ook een feestje moest missen. En heb ik kaartjes gekocht voor P!nk volgend jaar waar ik samen met mijn nichtje naar toe ga.


Linkerpagina en de weekkaart.. Ik vond de look van de blanke chipboard thickers wel bij de week passen..





Het leeskaartje. Ook ik ben een van de vele vrouwen die de 50 tinten reeks heeft gelezen. Button die ik op het kaartje heb gebruikt is van Finding Nana. Een PL scrapper vanuit Signapore, met een eigen shop waar zij buttons en labels oa verkoopt.



En als laatste de rechterkant...



Week 42


Deze week begonnen alle tv series weer in Amerika en ontdekte we ook Suits door een tip van collega's. Heb ik het een en ander gesorteerd wat betreft scrapgoodies, kwam ik met veel lekkere dingen thuis van boodschappen doen na een vroege dienst en pakte ik project life weer goed op en is het gelukt om op maandag een start te maken met de spread van de week ervoor..

Kleurrijke week geworden qua foto's maar ook qua papier die ik heb gebruikt deze week. verschillende lijnen van Echo Park en My minds eye.


 Rechterkant en het de goede start kaartje van Project life van week 40 & 41


 Helaas weer geen denderende foto's. Ik zou ook niet weten hoe ik deze nu mooi krijg met de sombere dagen. Kies er altijd al voor om ze op een zonnige dag buiten te maken maar dan nog mislukken ze. Ik hoop daarin toch snel eens wat tips te vinden. Week 43 en 44 staan ook al op de foto, maar die show ik van de week. Anders word het zo'n lang logje.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog. Tot snel allemaal!

3x Christmas wishes

Een grote verslaving van mij, net zoals voor vele andere, is Pinterest. Hier komt genoeg inspiratie langs, ook voor het scrappen. Zo heb ik verleden week een aantal kerstkaartjes gemaakt met inspiratie vanaf pinterest. Gelijk gekozen om er 3 te maken omdat het erg leuk was om te doen, ik weer na het maken van het eerste kaartje andere ideetjes kreeg en omdat de voorraad dan toch wat sneller gevuld word om volgende maand ze te versturen.

Hier de 3 kaartjes op een rij...


En hierbij 1 van de kaartjes wat duidelijker....


Klik hier voor het inspiratie kaartje...
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot snel..

donderdag 15 november 2012

DDCC #191 - Diamonds and Pearls

Goedemiddag allemaal. Zo het was weer even wat stiller hier, maar dat betekend niet dat ik niet gescrapt heb hoor. Ik ben bij met mijn project life van de afgelopen weken, heb verleden week een layout gemaakt en heb mijn eerste kerstkaartjes af. 1 van de kaartjes kan ik bij deze laten zien, want die heb ik speciaal gemaakt voor de nieuwe uitdaging van DDCC.

Deze week is het tijd voor parels en diamanten, oftewel Diamonds and Pearls. Sponsor van deze week is The stamping Boutique. Helaas kon ik niet zo snel een digistamp van ze vinden en vond ik dit nog afgekleurde stempelafdrukje dus heb ik deze mooi gebruikt. Bij mij is denk ik wel duidelijk de bling bling te zien. Ik heb wat diamantjes gebruikt en een swirl van prima marketing.






Ik denk dat het best een makkelijke uitdaging is en leuk te combineren met kerstkaartjes dus doe gezellig mee. Kijk ook even op de DDCC blog voor de uitwerkingen van de andere....

Tot snel allemaal!