zondag 28 oktober 2012

Project Life - Week 41

Na vele malen proberen deze week mooi op de foto te zetten moeten we het maar doen met deze. Want eerlijk gezegd zijn ze nog steeds niet mooi, maar laat ongeveer wel zien hoe de week eruit ziet toch? Ben toch weleens benieuwd hoe andere het toch doen....


Week 41 stond in het teken van een huis bezichtigen, wandelen op de hei en daar een heleboel paddenstoelen fotograferen en etentje van mijn opa en om die 61 jaar getrouwd waren. 

Linkerpagina


Op zoek naar een huis voor de toekomst...


RechterpaginaVia instagram doe ik mee met Fatmumslim's photo a day. Elke dag in de maand maak je dan een foto van een bepaald onderwerp. Zie hier voor meer informatie.Ook in eerdere weken heb hier van foto's gebruikt. is vooral erg handig als je net die week geen genoeg foto's hebt om genoeg invulling te geven. En je word er erg creatief van hihi. Hier Photo a day kaartje van deze week....Een echt herfstplaatje en een familie quote kaartje uit de simple stories Harvest Lane collectie.En kaartje met tekst van het etentje met opa en oma en familie omdat zij 61 jaar getrouwd waren. Wat een mijlpaal he!!Week 42 is ook bijna af, hoop ik vanavond de laatste hand aan te leggen en dan kan ik vanaf morgen weer verder met week 43. Hopelijk lukt zo voor deze weken in ieder geval tot eind van het jaar. En tussendoor de andere weken.

Fijne zondagavond nog allemaal!

maandag 22 oktober 2012

Geboorte- & Sterkte kaartje

Scrapvriendinnetje Marjolein is vorige maand bevallen van een zoon Bas. Echter was de bevalling niet goed gegaan dus ook heb ik een kaartje erbij gemaakt om Marjolein veel sterkte te wensen en te laten weten dat ik aan haar denk.

Hierbij het kaartje voor de geboorte van Bas


En hier het kaartje voor Marjolein....zaterdag 20 oktober 2012

Fotolijstje 'Love'

Tijd om weer eens een aantal dingen te laten zien aankomende dagen. Ik heb de laatste weken wat kaartjes gemaakt en nog wat af gemaakt wat maar bleef liggen. 

Voor nu het afgemaakte project. met de scrapkit van Scrapfever in april kregen we een fotolijstje. Eerste instantie wist ik alleen dat ik de achterkant wou gebruiken inplaats van de voorkant en heb ik het lijstje helemaal zwart geverft. Daarna kant op de randen van de achterkant geplakt en daarover papier. Ook had ik daarna de houten emblissement bewerkt met Glittermist 'Mel's Diner' en de foto toegevoegd. En toen, toen bleef eigenlijk het lijstje liggen want ik wist niet meer zo goed wat ik er mee moest. Week of 2 geleden wou ik het lijstje toch echt af maken en kwam ik lettertjes tegen van Maya Road. Deze heb ik toen eerst ingespoten met Studio Calico Mister Heuy's 'Inky Black' en toen met de heattool gedroogd. Daarna een laag glittermist 'Pearl' eroverheen en deze bevestigd op het lijstje. Als laatste nog pearls toegevoegd en toen was het lijstje vond ik af.Gebruik gemaakt van: 
Scrapkit: Papier Bo Bunny 'Serentiny', Houten emblissement, kant.
Overige: Zwarte verf, Glittermist 'Pearl' & 'Mel's Diner', Studio Calico Mister Heuy's 'Inky Black', Maya Road chipboard letters, pearls....

Op de foto mijn paps en mams in 2010 op vakantie in Kreta.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot snel...

woensdag 17 oktober 2012

Project Life - Week 40

Nadat ik wel in mijn gedachten er mee bezig was, maar niet tot handelen kwam verleden week toch weer een poging gewaagd. Ik bedenk me elke keer weer manieren hoe nu verder te gaan. Vanaf verleden week ben ik elke maandag vrij en besloot ik verleden week de week ervoor te maken, oftewel week 40. En dat werkte en ik had al snel mijn week ingedeeld en daarna af. Ook afgelopen maandag ben ik weer de week ervoor gaan maken, dus week 41 en die was helemaal in 1 dag af. Wat voelt dat lekker zeg. In ieder geval niet nog verder uitlopen. Hopelijk lukt het me nu elke maandag om er aan te werken.Week 40 stond in het teken van begin van de week nog ziek zijn, paps en mams die op bezoek kwamen en ik appelflappen bakte, scrappen oppakken en veel kaartjes maken, het eten bij Sumo en de 40 jarige huwelijksfeest van mijn oom en tante.

Weekoverzicht


Linkerkant

RechterkantEn er voor gekozen een extra insteekhoes bij te voegen voor de foto's van het feest van mijn oom en tante en de gemaakte scrapkaartjes en cadeautje voor mijn oom en tante...Ik heb voor deze week Simple stories Harvest Lane gebruikt. Een erg leuke lijn voor de herfst en vond ik een mooie combi met de foto's. Wat ik elke keer zo leuk vind aan de lijnen van Simple stories zijn de kaartjes die erbij zitten. Deze week erg toepasselijk!

Dank jullie wel voor het bezoeken van mijn blog. Als het weer wat beter weer is en ik niet hoef te werken zet ik week 41 op de foto.

maandag 8 oktober 2012

World Card Making Day 2012

Dit weekend was het World Card Making Day en op verschillende forums werd hier aandacht aan besteed. Ik zelf moest dit weekend werken en had een feestje dus heb maar weinig mee kunnen doen. Toch heb ik gister voor mijn late dienst een kaartje kunnen liften van het Scrapotheek forum en heb ik dit kaartje gemaakt


Kaartje die we konden liften kan je hier vinden.
Fijne maandag nog allemaal!

donderdag 4 oktober 2012

DDCC # 185 - Fall is in the air

Er zijn weer 2 weekjes voorbij dus tijd voor een nieuwe DDCC challenge. Ditmaals is de Challenge 'Fall is in the air'. Herfst heeft voor en nadelen. De herfstbuien die Nederland nu ook tijsterd is echt zeker weten een nadeel maar de mooie kleuren van de natuur en de paddestoelen zijn natuurlijk prachtig!

Onze sponsor voor deze week is Bugaboo Stamps en zij hebben ons een aantal digi stamps geschonken om een kaartje mee te maken. Hier dan ook mijn resultaat met de stampel 'Turtles - Fall'


 Veel succes allemaal en doe gezellig mee!