zaterdag 28 april 2012

2 Layouts met SFkit april 2012

Vandaag is het als het goed is de Scrapfever scrapkit van april 2012 bij de abbonees binnen komen vallen dus ik kan jullie 1 van de layouts laten zien waar jullie hier een sneakje van zien.


Foto is gemaakt in Gent verleden jaar oktober. We waren in een zeepwinkel en daar hadden ze ook zeep op een stokje om voor te ruiken. Lijkt net een ijsje. R. had toen deze foto genomen en ik vond hem zelf goed bij het papier passen.

Voor wie het leuk vind. De layout is als volgt gemaakt:
Pak de kraft cardstock en stempel daar met een stempel en gesso een achtergrond op. Het beste is een foam stempel te kiezen, echter kan het ook met een clearstempel, was deze dan wel meteen af met lauw water. Laat daarna of de gesso opdrogen of droog het met een heattool.

Knip daarna van 3 verschillende vellen een strook van 7x17 cm, knip uit ieder een driehoek uit zodat je een banner krijgt. Beinkt daarna de randen en ook 2 van de3 driehoekjes. Disstres het kraftvel en bewerkt daarna de randen met inkt of verf. Daarna plak je de stroken papier op het vel, plak je de driehoekjes in derechterbovenhoek. Daarna plak je de foto op, plaats je de titel en voeg je de bloemen plus steentjes toe. In de linker bovenhoek en recht onderin maak je doormiddel van liquid applique een dikke bruine streep. Deze kan je op laten drogen of doormiddel van opwarmen met de heattool een puffyeffect krijgen.

Als laatste heb ik nog extra journaling toegevoegd onder de foto.

Gebruik gemaakt van
Kit: Bo Bunny 'Serenity', gesso...
Overige: Prima E-line flowers, Prima clearstempel, versafine inkt 'Vintage sepia' , bruine verf, thickers, hotfixsteentjes, liquid applique bruin, distresser

 

Gisteren heb ik nog een layout met de kit gemaakt. Tevens was deze layout ook voor het doorgeefspel van de Scrapotheek. Mooi 2 vliegen in 1 klap.
Gebruik gemaakt van
Uit de kit: Bo Bunny Serenity papier, Houten ornament, maya road kalender oktober..

Eigen voorraad: Kraft cardstock, glittermist, Versafine 'Vintage sepia',Sew Easy garen, Prima letters & American craft thickers, houten sterretjes, EK succes pons


Ook deze foto is gemaakt in Gent. Het was ons eerste weekend weg. 1,5 dag zijn we in Gent geweest en 1,5 dag in Antwerpen waar we naar het concert van Lenny Kravitz zijn geweest. Een gezellig geslaagd weekend was het.

Voor wie het bij deze layout leuk vind, hier de beschrijving:
knip 3 stroken papier. 1 van 22,5x14, 1 van 22x10 en 1 van 5,5x30,5.. bij de strook van 30,5x5,5 pons je van de lange kanten, de strook van 22,5x14 heb ik op 6 cm stuk geknipt zodat je deze vel 2 zijdig kan gebruiken. Beinkt alle papiertjes. Pak het houten ornament en spuit deze in met glittermist en droog deze met de heattool.

Plak daarna de stroken op het kraft cardstok. Prik door middel van een prikpen om 2 cm gaatjes voor de korset steken en borduur deze. Plak de foto op. Knip uit een van de vellen een aantal bloesom bloemetjes. Plak deze onder het kalendertje en voeg ook het houten ornament toe op de lo. Daarna maak je door middel van de prima letters en american craft tihickers de titel. Als laatste inkt je de randen van het kraft cardstock en voeg je de sterretjes toe...

Fijn weekend nog allemaal!

zondag 22 april 2012

3 layout sneakjes

Wat vliegt een vrij weekend toch voorbij... Hebben vooral gerelaxt, series en een fim gekeken, maar ook heb ik gisteren en vandaag gescrapt. Gewoon scrappen had echt prioriteit want ik moest 2 scrapliften maken en een ik heb alvast de nieuwste Scrapfever scrapkit gehad waar ik een voorbeeld mee heb gemaakt. 

Hier een sneakje van de 3 layouts die ik heb gemaakt...

Heb de smaak verder goed te pakken, dus ik hoop van de week verder aan de slag te kunnen. Er ligt nog een scraplift op me te wachten en natuurlijk wil ik verder met de scrapkit en ook project life is op me aan het wachten. Druk druk druk ^_^

Fijne nieuwe week allemaal!

vrijdag 20 april 2012

Project life - Week 10

En hier is week 10. Ik had deze week tegelijk op de foto gezet met week 8 & 9. Vandaar dat ik zei dat deze week ook snel zou volgen.

Hier beide pagina's


Week 10 stond in het teken van naast veel werken ook de normale dingetjes zoals de katten die lief bij elkaar te vinden waren, nagels lakken, 3e dag van de klimcursus en helaas ook 3 dagen zien zijn.In project life hoort natuurlijk alles, dus ook een foto met mijn bril op. Ik ben eigenlijk nooit zo blij met de foto's met bril, maar deze vond ik wel erg leuk geworden. De eerste zonnige warme dag van het jaar en heerlijk met korte mouwen wakker worden op het balkon.
Zondag was wel de leukste dag van de week. Deze stond in het teken van de heerlijke zon buiten maar daarnaast eindelijk het eerste concert van dit jaar!.Samen met vriendinnetje Chantal, vriend Ed en nichtje Cathy was het tijd om naar Anouk te gaan. Jeetje wat een strot had ze weer zeg! De indelingen van de podiums was ook erg leuk maar werd wel wat rommelig van. Maar al met al weer een leuke dag en goed begin van de concerten en festivals.Hier nog de losse foto's van anouk en foto van chantal, ed en mij, de concert musketiers hihi ^_^
Vaak maak je toch foto's op concerten, maar snel gebruik ik ze niet dan delen op bijv Facebook. Nu kan dat ook mooi in project life...

Zo... bij deze is het showen nu weer up to date. Nu de tijd vinden om weer aan de slag te kunnen met de volgende weken. Aan foto's vooral geen gebrek, nu de inspiratie en vooral tijd nog.

Tot snel en bedankt voor jullie bezoek!

donderdag 19 april 2012

DDCC # 161 sketch

Tijd voor onze groep bij DDCC. De uitdaging van deze week is een sketch.


Samen met digistamp van onze sponsor deze week, Digi doodle shop,
heb ik dit kaartje gemaakt...


Gebruik gemaakt van:
Digi stamp 'Hoot Owl', Dessignpapier: My Minds Eye, kraft cardstock, prima E-flowers, Cat's eye chalk Cestnut Roan, liquid pearls brown,, Clear Stamp Lawn Fawn 'on the Mend', brads...

Neem ook een kijkje op onze blog met nog meer inspiratie van mijn mede dt leden en doe gezellig mee!

dinsdag 17 april 2012

Project Life - Week 8 & 9

Weer tijd om 2 weekjes te showen en week 10 komt er ook aan. Week 8 en 9 heb ik ieder op 1 pageprotector gedaan. aren rustige weken met vooral niet zoveel foto's, dus mooi om zo te verwerken.

Hier de pagina's samen. Op beide dezelfde papier gebruikt. Oude
lijn van My minds eye en het dessignpapier met tekst is een vel
van october afternoon. Zo is het toch bijna een geheel..


Week 8 stond vooral in het teken van de kaakchirurg (ik moest er nu echt aan geloven), had ik mijn eerste dag van de klimcursus die ik van vriendje had gehad en was Rene jarig en hebben we dit gevierd met een kaartje en een drankje.Week 9 stond in het teken van de beginnende lente buiten, klimcursus dag 2, eindelijk een vrije dag en een layout gescrapt en Pinkpop! Woensdag was de persconferentie en na veel gedoe zaterdag na 2 uurtjes eindelijk kaartjes. Gezellig met zijn 5e gaan we weekend van Pinksteren naar Pinkpop!!
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot snel. Snel volgt week 10. En hopelijk snel weer aan de slag met de volgende weken. Want het achterlopen vind ik toch niet zo prettig.

zondag 15 april 2012

Mini album 'Middelburg 2011'

Heb je dat weleens. Dat je iets gaat maken met hele andere bedoelingen, maar dat dat niet lukt, je een ander idee krijgt en dat dan veel leuker uitpakt. Dat had ik met dit mini albumpje. Ik had eerst het idee een kalender boekje te maken, maar later werd dit een mini over een weekendje weg naar Middelburg.

Samen met mijn mams ben ik verleden jaar maar naar Middelburg geweest. Een gezellig maar druk weekendje.Eerste dag dat wij aankwamen eind van de morgen zijn we
eerst wezen lunchen en daarna hebben we de trein gepakt
naar Vlissingen waar we rond de haven hebben gewandeld en
even centrum in zijn geweest. 's avonds zijn we naar Goes geweest
om toen de film 'Gooise Vrouwen' te zien.
Wij hadden precies een goed weekend uitgezocht met heerlijk
mooi weer. De lente begon dat weekend, maar ook buiten
voelde dat ook echt. Zeker toen wij op de tweede dag fietsen
hadden gehuurd en wij naar Domburg zijn gefietst. Een eindje
fietsen, maar zeker de moeite waard.
's avonds had ik nog afgesproken met een blogvriendinnetje
die daar woont. Echter geen foto's van dus ook maar niet verwerkt
in het albumpje.

Maandag, dag 3, zijn we in Middelburg gebleven. Lekker geshopt, op terras gezeten met verwarming en 's middags hadden we gereserveerd om lekker te gaan High teaen bij Honey Pie. Zeker een aanrader als je in Middelburg bent!
*klik op de foto's om ze groter te zien en de journaling te lezen*

Bij dit albumje gebruik gemaakt van het leuke papier van Crate Paper 'Farmhouse', een 6x6 paperpad. Daarnaast veel bloemen en pearls gebruikt van Prima en cat's eye chalk Cestnut Roan. Figuur van het albumje heb ik overgetrokken van een kleding label. Basis bestond uit Kraft cardstock die ik weer bekleed heb aan beide kanten met dessignpapier, waardoor het goed stevig werd. Foto's heb ik uitgeprint met mijn Canon Selphy fotoprinter. Jeetje, wat ben ik daar blij mee zeg!

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog
en graag tot de volgende keer...

vrijdag 6 april 2012

Project life - Week 7

Tijd om weer een nieuwe week te showen. Ben ook al bezig met week 8, 9 en 10... dus hopelijk volgen die weer snel... Ik merk toch dat allemaal wat tijdrovender is, zeker met drukke werkweken. Maar lol heb ik er eigenlijk nog steeds wel in. Soms wel wat improviseren en dat kost de meeste tijd, maar eigenlijk komt het elke keer wel weer goed.

Week 7, de week van Valentijnsdag. Vooral Valentijnsdag was een drukke dag, maar eigenlijk de hele week was wel gevuld. Ik heb ook een kleine extra pagina toegevoegd, zoals jullie hieronder wel kunnen zien..De linkerkant gaat gaat vooral over Valentijnsdag. Over de kaartjes die ik heb ontvangen bij een swap, over de Valentijnslunch met lief en over het avondje Bert Visscher in Amersfoort met Chantal..


De rechterkant gaat over het abn amro toernooi, en het weekend die naast het werken erg druk was met een afscheidsfeestje, een verjaardag en daarna onverwachts wat langer blijven plakken in de kroeg doordat ik een vriendinnetje tegen kwam en de zondag waar ik later kon beginnen op het werk en daarom weer een aantal leuke lieve scrapvriendinnetjes zag en we een workshop kregen van Jolande....Het abn amro tennistoernooiHet weekkaartje...


En de crop bij scrapdelight...


Dat was het weer voor deze keer... weer erg veel foto's en tekst
gebruikt. Weken erna zijn wat rustiger dus worden wat minder
lange post verwacht ik zo ^_^

Voor nu een fijn weekend allemaal!!